Blog Widget by LinkWithin

leaderboard denaihati Banner

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

Thursday, November 5, 2009

NIZAR TERKINI : AnWAR Mengaku BERSALAH

DS Anwar akhirnya mengaku salah tentang pemilihan calon ADUN PKR dengan merujuk kepada ADUN Pelabuhan Kelang. Beliau memohon maaf di atas segala kesilapan dalam pemilihan calon pada 8 March 2008 dalam PRU12 dulu.                                       
Masalahnya, terlalu kerap membuat 'blunder', seperti ADUN Penanti di Pulau Pinang melepas jawatan, bermasalah dalam perlantikan Pengerusi PKR di Sabah, pembantu khas kepada MB di tuduh rasuah, banyak lompat melompat dan ada beberapa orang ADUN mahupun Ahli Parlimen tidak 'perform' di beberapa negeri. Baca sini.

Rakyat sudah celik politik dan celik IT, maklumat sudah dihujung jari.

Mereka sentiasa memerhati samada Pakatan Rakyat layak diberi mandat memerintah Malaysia pada PRU13.

Pakatan Rakyat di Selangor adalah yang paling lembab, tidak selaju dan semantap Pakatan Rakyat di Perak.

Agak-agak bila nak buat Konvensyen Pakatan Rakyat, YAB TS Khalid?

Bila kalah pilihanraya, PAS dijadikan 'scapegoat'. Alahai !


Sumber @ http://al-brangi.blogspot.com/2009/11/anwar-mengaku-salahblunder.html 


Peranan Anwar di belakang tabir Pas yang menjadi punca krisis ini. Ia alasan mengetepikan kewujudan Abdul Hadi yang dilihat mampu menenggelamkan kredibiliti Anwar untuk menjadi Perdana Menteri. Permasalahan dalam Pas bukan saja melibatkan golongan pro-UMNO tetapi juga anti-Anwar. Pemimpin Pas prokerajaan perpaduan seperti Datuk Dr. Hassan Mohd. Ali yang dilabel pemimpin bermasalah oleh mursyidul am parti itu, Nik Aziz Nik Mat sebelum ini, juga menjadi kerisauan kepada Anwar.


Sumber @ http://belantan.blogspot.com/2009/11/anwar-lah-punca-sebenar-perbalahan.htmlKOMEN : BUKAN SALAH PILIH TAPI SALAH URUS DAN SALAH MEMIMPIN. STUDENT KURANG PANDAI PUN BOLEH JADI PANDAI KALAU DAPAT CIKGU YANG BAIK. ANWAR YANG SUKA BERKRONI DALAM PARTI SENDIRI DAN PILIH KASIH DALAM  MEMILIH PEMIMPIN. ANWAR BUKAN PEMIMPIN YANG BAIK UNTUK MENGURUS DAN MEMIMPIN. ANWAR HANYA PANDAI BERPIDATO DAN MENGUNAKAN AURANYA UNTUK MEMPENGARUHI RAKYAT YANG DAHAGAKAN PERUBAHAAN. ANWAR AKAN TERUS MEMBERI ALASAN DEMI ALASAN UNTUK MENIPU RAKYAT TAPI ANWAR TIDAK BOLEH MENIPU ALLAH SWT.

IKLAN : KAMI ingin berkongsi link hebat ini. Hanya Klik boleh dapat Wang! @ Dapat Wang Segera 

Related Posts by CategoriesWidget by Hoctro | Jack Book

0 comments:

Yang Terbuku Di Hati

YB dan x-YB

Minda Bebas

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP