Blog Widget by LinkWithin

leaderboard denaihati Banner

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

Monday, November 2, 2009

DAPAT WANG SEGERA (UPDATE)

Maaf entri ini KHAS untuk teman-teman yang dah join atau akan join projek bisnis online baru DapatWang.com. Bisnis online ni sememangnya perlu keBERANIAN kerana tak mustahil lansung hari ini kita join besok website dah hilang. Jadi kita kena mesti anda keBERNIAN dan join dengan jumlah modal yang kita mampu untuk hilang sahaja. Tapi tulah dalam dunia bisnis ni orang kata High Risk High Return. Jadi tepuk dada tanya hati jangan ikut emosi.



Strategi kumpulan kita mudah sahaja iaitu setiap yang join akan disenaraikan dientri ini. Tugasan setiap ahli adalah datang melawat ke entri ini setiap hari dan klik link yang disenaraikan untuk melayakan setaip ahli mendapat income yang layak untuk mereka. Aku akan update senarai teman-teman yang dah aktifkan akaun mereka. Untuk teman-teman yang dah join jangan lupa tinggalkan LINK anda diruangan komen entri ini.

Contoh Bonus :
1. Oktober (join 29/10/09)



2. November (latest update)





Contoh Bank Statement :

This is to inform you that BRAIN SUCCESS SOLUTION has transferred RM50.12 to your Maybank account for Dapatwang Komisyen on 10/31/09 07:08:24 via Maybank2u.com.


Senarai teman-teman :

1. http://www.dapatwang.com/?id=denaihati
2. http://www.dapatwang.com/?id=truebiz
3. http://www.dapatwang.com/?id=easi-money
4. http://www.dapatwang.com/?id=info
5. http://www.dapatwang.com/?id=html
6. http://dapatwang.com/?id=rose2009

Kepada teman-teman yang nak join syarat pertama MESTI BERANI GAGAL dan jangan sesekali menyalahkan orang lain bila gagal, tu namanya belum rezeki. Kepada yang dah join kita doa sama-sama semuga Allah murahkan rezeki kita. Kepada ahli yang tersenarai JANGAN lupa klik sekali sehari pada setiap link yang tersenarai. Kepada yang BERANI nak mencuba sila klik @ http://www.dapatwang.com/?id=denaihati. Ingat Kita manusia berusaha tapi rezeki Allah yang bagi.

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 comments:

Yang Terbuku Di Hati

YB dan x-YB

Minda Bebas

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP