Blog Widget by LinkWithin

leaderboard denaihati Banner

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

Monday, February 8, 2010

Kes Liwat AnWAR : Penyokong ugut BUNUH Saiful

Wow....Nampaknya penyokong Anwar Brahim sudah MenGILA pada waktu ini. Dengan kenyataan yang di keluarkan oleh penama komen ini dapat kita gambarkan bahawa Nyawa Saiful Bukhari amat Terancam sama sekali.

Kenyataan penama bernama Anaz Zahari yang menyuarakan agar MEMBUNUH Saiful Bukhari merupakan satu kenyataan yang amat merbahaya dan pastinya mengancam Nyawa Saiful Bukhari Saksi PENTING dalam kes Liwat Anwar Ibrahim.

Komen MEMBUNUH terhadap Saiful Bukhari dalam wall FaceBook Anwar Ibrahim telah pun di PADAM. Namun rakan Facebook Bujang Senang Hati Gembira sempat mencetak kenyataan yang berbaur ancaman Nyawa itu.

Di harapkan pihak bertanggungjawap mengambil tindakan terhadap penama Anaz Zahari yang telah terang terangan berniat ingin MEMBUNUH Saiful Bukhari ini.

Jika sebelum ini ada ura ura pihak dari luar Negara yang cuba mencari Saiful Bukhari bagi menidakkan perbicaraan Kes Liwat ini dan sekarang ada pula pihak yang terang terangan ingin MEMBUNUH Saiful bukhari.

Sebelum perbicaraan kes Liwat ini juga kita ada kedengaran ada pihak yang cuba MENYANTAU Saiful agar Sakit dan tidak berupaya memberi keterangan di Mahkamah bagi kes Liwat ini dan sehingga kini juga masih wujud pihak yang cuba MENGANIAYA Saiful Bukhari dan keluarganya

Baca lebih lanjut @ Malaysia Instinct.

Related Posts by CategoriesWidget by Hoctro | Jack Book

0 comments:

Yang Terbuku Di Hati

YB dan x-YB

Minda Bebas

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP