Blog Widget by LinkWithin

leaderboard denaihati Banner

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

Tuesday, November 3, 2009

Raja NAZRIN marah NIZAR??? (Update)

Ini adalah entri yang aku buat pagi tadi dan mendapat beberapa komen. Cuma yang aku pelik dalam Negara yang dikatakan DEMOKRASI ini adalah pulak yang marah-marah. KENAPA YA? Tidakkah aku ada hak untuk mentafsirkan gambar mengikut pemerhatian aku dan yang pasti aku tak lah memperBODOHkan sesiapa. Inilah kalau kita hanya menilai DEMOKRASI apabila ianya memihak kepada kita tetapi jika sebaliknya dikatakan zalim.

Petikan daripada blog Al-Banjiri : Lihat sekali pada foto ini, biasa saja. Lihat kali ke-2, bukan biasa sebenarnya suasana ini dapat dipertontonkan. Lihat kali ke-3, LUAR BIASA bila Nizar lebih dipandang oleh Nazrin dibandingkan si Zamry yang macam...lu pikir la sendiri !



Sumbangan @ Al-Banjari

TAPILAH KAN KAU ORANG RASA APA SEBENARNAY YANG NAZRIN KATAKAN PADA NIZAR NI!! PADA PANDANGAN MATA AKU MACAM MARAH JE????


Komen-komen yang diterima :

sasha2020,  November 3, 2009 3:51 PM 
Nizar ni dah gila agaknya... Aku tak heran....kalau orang gila memang boleh buat apa saja. Biarkanlah...asalkan dia bahagia...
Anonymous,  November 3, 2009 4:00 PM  
Bro/sister , i ingat you yang sudah gila.
 
nyamuk November 3, 2009 4:02 PM  
nizar yang gila atau ko yang gilo.... siapa yang rampas kuasa kat perak tu.....??? tak tahulah aku kalau ko nie giler macam BEE End tu gila kuasa. Kalau berani Buat pilihanrayalah Benggonggggggg
 
Anonymous,  November 3, 2009 4:50 PM  
Hahaha... Sebenarnya nizar yang gila. Jadi pak turut ngah & ngeh komunis tu.Bodoh cam sial.Nak memerintah tapi jadi boneka DAP.memang patut pun kene rampas kuasa.. Tuhan dah bagi die peluang tapi die gagal jalankan amanah dengan baik.bile kuasa die dah tarik, bukannya nak insaf.lagi betambah gila kuasanya.langsung xnak terima qada' dan qadar. Udah-udah ler tu nak wat kecoh kat negeri perak.. DAH MUAK ar... orang nak cari rezki pun susah..BODOHNYE NIZAR
 
nyamuk November 3, 2009 9:48 PM  
ha..ha..ha abis najip tu bukan pak turut kepada cina dan india.... kalau tak de mca .. gerakkan dan mic... dah lama melingkup umno dan bn nie...... tu yang hari tu di bagan penang najib beria-ria sapu punggung india2 di sana.....porahhhhhh mca kecoh najib konon nya nak jadi hero.... sekarang sapa jadi pak turut... dah benggong bangang pulak tu
IKLAN : Saya ingin berkongsi link hebat ini. Hanya Klik boleh dapat Wang! @ Dapat Wang Segera


Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

1 comments:

YANG GAMBI November 4, 2009 at 1:07 AM  

Salam bro, apa yang dilihat puak-puak yang menyokong DAP ni memang dah lupa daratan, terlalu gila akan kuasa sampai lupa mereka jadi boneka.....

Anda juga perlu lihat apa komen puak-puak ini pada RAJA/SULTAN yang ditulis oleh blog: http://patriot1957.blogspot.com

Yang Terbuku Di Hati

YB dan x-YB

Minda Bebas

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP