Blog Widget by LinkWithin

leaderboard denaihati Banner

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

Thursday, November 19, 2009

NIZAR TERKINI : DOKUMEN RAHSIA BERNILAI RATUSAN RIBU UNTUK TATAPAN UMUM


ini adalah salinan slip dokumentasi saham milik azmin ali,shamsidar taharin,jamal taharin dan taharin bin idris. urusniaga ini berlaku sekitar tahun 1992-94.


pada waktu itu azmin ali hanya bertugas sebagai setiausaha sulit anwar sahaja. persoalan yang perlu RAKYAT bangkit kan adalah darimana datangnya wang ratusan ribu yang digunakan oleh azmin dan shamsidar untuk membeli saham untuk mereka dan ahli keluarga ?gambar 1 : nama shamsidar . jumlah saham 100k. RM 283,080.00gambar 2 : belian saham atas nama shamsidar RM250,003.80 tidak termasuk slip MIDF.gambar 3 : slip pertama bernama jamal taharin. nilai RM50K dan slip kedua bernama azmin ali nilaian RM135,002.00gambar 4: slip saham MIDF atas nama taharin idris,shamsidar taharin dan jamal taharingambar 5 : slip saham MIDF atas nama jamal taharin,azmin ali dan taharin idrisgambar 6 : jumlah pelaburan shamsidar bernilai RM50,856.98gambar 7 : jumlah pelaburan azmin ali bernilai RM50,491.95

Apa istimewanya pembelian saham mega antara azmin/shamsidar dengan anwar ibrahim ?
anwar ibrahim,azmin dan shamsidar sila jawap pendedahan besar ini. jangan alihkan isu mendakwa anuar shaari dibeli ! itu jawapan bodoh,stupid dan idoit yang keluar daripada mulut bekas perdana menteri '16 september' !


kami tahu kamu semakin ketakutan, dek kerana itulah anwar sekali lagi melakukan politik manuver dengan sanggup duduk minum teh bersama najib di parlimen. ini inuendo politik.cuba mengalih mata rakyat terhadap skandal yang melanda kekasih kamu..kiasan badan yang semakin mudah rakyat baca tatkala anwar dalam ketakutan ! selang 36 jam daripada sekarang, akan kami keluarkan pula 2 lagi dokumen lagi menggemparkan. shamsidar memang mempunyai akaun jutaan ringgit !
Related Posts by CategoriesWidget by Hoctro | Jack Book

Yang Terbuku Di Hati

YB dan x-YB

Minda Bebas

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP