Blog Widget by LinkWithin

leaderboard denaihati Banner

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

Wednesday, December 2, 2009

Jutawan Indonesia tuntut HUTANG Billion RM daripada Anwar Ibrahim

Untuk makluman semua, Chairul Tunjung ini adalah penyumbang Dana buat Anwar semasa Berkempen di pilihanraya yang lalu. Malah sebelum pilihanraya juga Anwar telah menerima Dana dari orang kaya Indonesia ini. Dana bukan sebarang dana, tapi ianya adalah bentuk pelaburan dalam mendapatkan habuan apabila Anwar Menjadi Perdana Menteri Malaysia.

Jika semua sedar akan satu kumpulan yang secara tiba-tiba muncul dalam menentang D.S Najib dan Malaysia baru-baru ini maka Lelaki ini lah yang telah membiayai gerakan kumpulan yang di berikan nama
GANYANG MALAYSIA

Banyak dah habis duit si Chairul ni buat Anwar, tu pasal lah marah sangat dia ni pada Anwar Brahim.

Namun Anwar masih lagi gagal menjadi PM Malaysia, sebaliknya hanya mampu menjadi Ketua Pembangkang dalam Parlimen Malaysia Sahaja. 16 Sept juga telah gagal dan semakin lama semakin suram kerjaya politik Anwar ini.

Kalau ada benda baik buat Anwar pun hanyalah kerana Dilantik sebagai Penasihat Ekonomi Selangor dengan Gaji RM1 sebulan. He he he....

Sebenarnya bukan setakat Chairil ini sahaja yang menuntut hutang dari Anwar. Malah ramai lagi dari Eropah tengah, dan juga sekitar Asia yang masih lagi menuntut janji-janji Anwar. Apa janji Anwar pada mereka yang melabur berbilion-bilion ringgit ini?

He he he... kita boleh agak apa yang Anwar telah janjikan pada mereka semua!!!

Baca pendedahan lebih lanjut @ http://www.malaysia-instinct.com

Related Posts by CategoriesWidget by Hoctro | Jack Book

0 comments:

Yang Terbuku Di Hati

YB dan x-YB

Minda Bebas

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP