Blog Widget by LinkWithin

leaderboard denaihati Banner

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

Monday, November 16, 2009

NIZAR TERKINI : NIK AZIZ BUKAN PEMIMPIN SUKA MENERIMA PEMBERIAN???

Saya menyokong keputusan yang telah dibuat oleh Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat untuk membatalkan pemergian beliau ke tanah suci Mekah pada 18 November yang akan datang.

Saya begitu yakin keputusan yang telah dibuat oleh Nik Aziz telah berjaya mematahkan usaha pihak-pihak tertentu yang cuba untuk menjatuhkan PAS dan mencemarkan imej Menteri Besar Kelantan itu sendiri.

"Isu yang cuba dipolitikkan ini membuktikan ada pihak yang cuba untuk menjatuhkan PAS."Keputusan yang telah diambil oleh Nik Aziz itu membuktikan beliau bukanlah seorang pemimpin yang mudah untuk menerima pemberian daripada seseorang,"

Ia bukan semudah itu untuk menjatuhkan PAS yang sudah lama matang dengan sepak terajang politik tanah air.

Saya yakin, beberapa isu yang sering ditimbulkan terhadap PAS, langsung tidak menjejaskan parti itu.

Apatah lagi, parti itu mempunyai mekanisma tersendiri menyelesaikan masalah yang ditimbulkan.

"Saya juga sekali lagi yakin dengan kepelbagaian isu yang timbul ini serta kejayaan PAS untuk menepis segala dakyah dan tuduhan membuktikan bahawa segala masalah yang melanda parti ini tidak akan menjejaskan PAS,"

Isu-isu yang bersifat serangan ini katanya kan lebih mematangkan lagi ahli-ahli PAS apabila satu persatu daripada serangan musuh dapat ditangkis dengan mudah.

"Dengan semangat perjuangan yang ada serta kematangan yang ditunjukkan oleh ahli-ahli PAS maka apa jua isu yang cuba dipoltikkan oleh pihak lawan sudah pasti akan dapat diatasi dengan mudah,"

Sumber @ http://gemasuara.blogspot.com/2009/11/keputusan-batal-ke-mekah-gagalkan-usaha.html

KOMEN : JIKA BERITA INI TIDAK DIKETAHU UMUM PASTI NIK AZIZ AKAN PERGI MENGERJAKAN HAJI TAHUN NI. MAHFUZ BERBANGGA KERANA NIK AZIZ TELAH BERJAYA MEMATAHKAN USAHA BN DAN KATANYA NIK AZIZ BUKAN MUDAH TERIMA SOGOKAN. AKU LANSUNG TAK FAHAM AYAT MAHFUZ NI.... ABIS KALAU TAK HEBOH CERITA NI NIK AZIZ PASTI PERGI ...BUKAN KAH ITU MAKNANYA MENERIMA PEMBERIAAN. PARAH DAH PAS NI...APA DIAORANG BUAT SEMUANYA HALAL....

Related Posts by CategoriesWidget by Hoctro | Jack Book

4 comments:

Anonymous,  November 16, 2009 at 2:57 PM  

Alahaiii Mahfuz..

Ko ingat semua orang bodoh ke ??

Nik Ajis sendiri yang cakap. Dia kata selalu nya kalau Nik Ajiz nak menunaikan ibadah haji ka Mekah, dia ditaja olih orang tertentu...

makna nye..pemergian nya ke Mekah menunaikan ibadah haji di masa lalu JUGA DI TAJA OLIH ORANG TERTENTU..

Kalau berita ini tidak keluar, NIK Ajiz akan pergi juga ke Mekah dengan di taja olih Syarikat kesayangan menantu nya...

hoi..bahlol..ini rasuah le nama nye

bangang punya hamPAS..

Anonymous,  November 16, 2009 at 4:13 PM  

...eh eh eh..Manpoh ni kalau bercakap macamlah orang lain ni semua bodoh, togong macam dia.. TGNA dah pun mengaku terima Haji Sponsor tu dan dengan bangga mengatakan setiap tahun pergi haji bukan dengan duit sendiri..dia batal hendak ke Mekah tu mungkin baru terasa yang perbuatan tu sebenarnya salah..walau pun Manpoh kata betul..kerana ada penasihat seperti Manpoh lah TGNA jadi pening dan bercelaru..ada penasihat tapi sebenarnya punahsihat..

Hj Markoko

PEMUDA PAS KEMAHANG 1 November 17, 2009 at 1:05 PM  

kalau tak tahu cerita sebenar, jangan jadi penyebar fitnah. Apa barang berselindung disebalik Anony?

Berita yang kalian dengar pasal tajaan haji tu adalah berita versi Umno bn dan pengkhianat. Kalau kalian betul2 cintakan kebenaran, kenapa tidak saja pergi tanya dan dengar sendiri dari mulut TGNA.

Apa yang kami tahu dengan apa yang korang dapat dan percaya amat jauh berbeza.

Sungguh malang kan.

takbir November 18, 2009 at 11:21 AM  

TAU X PE..KALO X TAU X PAYAH AR NAK CAKAP LBH2..NAMPAK SNGT LA KEBODOHAN KO ANONY..N AKU CUKUP X PAHAM ORG YG ANTI ISLAM NI..TU AR RAMAI MELAYU TP ISLAM NYE NTAH KE MANA..
ORG KAFIR PON BOLE HORMAT TUAN GURU NIK AZIZ NAPE LA KITE ORG ISLAM NI BUTA HATI..

Yang Terbuku Di Hati

YB dan x-YB

Minda Bebas

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP